Bel ons: 0341 560 560

Vragen? Mail ons: info@vanbuurenschilder.nl

Referenties

Peter van der Velde – monumentale woning Ermelo

“De voorkeur van mijn ouders lag al bij Van Buuren. Als vanzelfsprekend bleven wij klant. Wij hebben het bedrijf zien groeien van een eenmanszaak naar het huidige team. Ons monumentale pand kent veel buitenschilderwerk. Voor ons is het belangrijk dat de adviezen van de Monumentenwacht Gelderland door Van Buuren op een goede manier worden vertaald in een vakkundige aanpak, waarbij de samenwerking met specialisten zoals aannemers en glaszetters goed verloopt. Ons huis glimt je dan ook tegemoet!”


Martin van Rietschoten – Van Rietschoten interieurdesign

“Wij werken al zo’n 20 jaar samen met Van Buuren Schildersbedrijf B.V. Eerst met Aart en nu met Arie, die het bedrijf nog weer een paar treetjes hoger op de ladder heeft geplaatst. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn wat mij betreft de kernwoorden voor Van Buuren: precies waar wij naar zoeken voor onze klanten. Bij interieurdesign projecten — behangen, schilderen, spuiten — maken wij dan ook graag gebruik van Van Buuren. Omdat we dan weten dat het goed komt en de klant koning is!”


Aalt Nijeboer – zorginstelling ’s Heeren Loo Ermelo

“De samenwerking met Van Buuren is erg prettig. Niet alleen ontzorgen en ontlasten zij ons, de opdrachtgever, ook gaan zij heel voorzichtig en alert met onze cliënten om. Dat is met name fijn als ze op een afdeling of in iemand z’n kamer aan het verven zijn! Van Buuren levert kwaliteit en denkt voor, tijdens en na een opdracht met je mee. Dat ze daarnaast ook nog eens snel kunnen schakelen, bijvoorbeeld voor een spoedklus, is een bijkomend voordeel.”


Hans de Koning – binnen en buiten schilderen woning

“Bij de verbouwing van ons huis kregen we van onze aannemer Tomassen Bouwbedrijf de tip om het schilderwerk door Van Buuren te laten doen. Zij hebben bij ons zowel de binnen- als buitenkant gedaan. En dat is zo goed bevallen, dat we Van Buuren de volgende keer zeker weer bellen! De service was erg goed. We kregen bijvoorbeeld een 1,20 meter lange kleurstaal in bruikleen om rustig de juiste kleuren uit te zoeken. De planning werd goed in de gaten gehouden, waardoor alle andere partijen door konden werken. Hun eigen planning was trouwens ook bijzonder flexibel: beschadigingen door de verbouwing werden snel en goed opgelost. Dikke pluim!