Bel ons: 0341 560 560

Vragen? Mail ons: info@vanbuurenschilder.nl

MVO

Van Buuren Schildersbedrijf B.V. is graag verantwoord en maatschappelijk betrokken. In ons dagelijks werk uit zich dat in ons duurzame bedrijfspand, met vloerverwarming op aardwarmte en gerecycled afvalwater, en onze materiaalkeuze (o.a. watergedragen verf en neuslatten, die veel langer meegaan dan standaard glaslatten). Daarnaast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volledige werkplek en zijn wij een leerwerkbedrijf voor stagiairs die praktijkervaring willen opdoen in een vertrouwde omgeving.

Buiten werkgerelateerde activiteiten om sponsoren wij menig sport- en gezelligheidsvereniging, en zetten we ons in voor goede doelen en regionale en lokale initiatieven. Als geboren en getogen Ermeloërs dragen wij ons mooie dorp een warm hart toe!

Sociaal ondernemerschap in Ermelo

Samen Werkend Ermelo helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Werkzoekenden en werkgevers in de gemeente Ermelo worden met elkaar in contact gebracht om samen het beste resultaat te creëren: een betaalde baan en een gemotiveerde werknemer.

Van Buuren Schildersbedrijf B.V. is één van de sociale ondernemers. Klik op het filmpje hiernaast voor het verhaal van Arie en andere ondernemers.

Sportverenigingen

  • Voetbalvereniging DVS’33: shirtsponsor, onderhoud sportpark, hoofdsponsor Van Buuren Zwemfestijn en betrokken bij de werkgroep van het damesvoetbal
  • Voetbalvereniging FC Horst: onderhoud kantine, kleedkamers, toegangsboog. Sponsor van diverse evenementen;
  • Jeu de Boules vereniging “Harderwieker Bieleggers ’84”: hoofdsponsor Van Buuren zomertoernooi;
  • Tennisvereniging Irminloo: sponsorbord en sponsordoek op baan 4.

Gezelligheid en lokale initiatieven

Orkest Crescendo.

In november 2014 werd Arie van Buuren 2e op het Maestro van Crescendo- evenement. Maar al jaren is het bedrijf een trouwe sponsor en dragen we het orkest een muzikaal hart toe.

Molen de Koe 

Molen de Koe is een en prachtige molen in het centrum van Ermelo. Een parel en aanwinst voor het dorp en daarom ook prestigieus onderhoudsproject van Van Buuren Schildersbedrijf B.V.

Schaapskooi ‘Schapedrift’ Ermelo. 

Een mooi initiatief ten behoud van de schaapskudde, zoals deze altijd heeft bestaan op de heide.

Shantykoor Ermeluiden

Shantykoor Ermeluiden, waar vader Aart van Buuren samen met andere Ermeloërs de kelen laten galmen!