Bel ons: 0341 560 560

Vragen? Mail ons: info@vanbuurenschilder.nl

Ons team

Mogen we ons even aan u voorstellen? De vakidioten van Van Buuren Schilders: een beetje gek, vooral op ons werk! Ons team bestaat uit professionele schilders, behangers, houtrot specialisten, meubelspuiters en leerling schilders. Allemaal met passie voor onze klanten en klussen. Kennismaken of weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Arie van Buuren

Nam na 16 jaar schilderen bij Van Buuren in 2008 het bedrijf over van pa. Geniet nog elke dag van wat hij doet, komt zijn afspraken na en leidt het familiebedrijf met veel humor.

Aart van Buuren

Deze oud-marinier startte in 1978 Van Buuren Schildersbedrijf B.V. Sinds mei 2013 officieel met pensioen, maar hij kan het niet laten af en toe de kwast nog eens te pakken.

Geert Dijkstra

Werkt al sinds 1986 voor Van Buuren en nog steeds heeft hij een gulle lach op zijn gezicht. De komende jaren zal dat waarschijnlijk niet anders zijn.

Lammert Besselsen

Houdt veel van zijn vak en probeert dat door te geven op de jongere schilders. Zijn netheid en rust zorgen voor een mooi stuk schilderwerk. Daarnaast is hij onze ervaren houtrotspecialist.

Hans Willemsen

Als allround vakman is hij een betrouwbare schakel en waardevol voor ons bedrijf. Of het nu gaat om glasvlies verplakken, structuurbehang of het reguliere schilderwerk: met Hans in de buurt is de klus geklaard voor u het weet.

Gerjo Fuhler

Tijdens zijn opleiding al bij ons aan het werk en zich vervolgens ontwikkeld tot werkvoorbereider. Door jarenlange werkervaring in de praktijk een perfecte werkvoorbereider en planner.

Gerrit van Loo

Van alle praktische markten thuis. Erg bedreven in het spuiten van meubels en keukens, en zo voegt hij op zijn eigen wijze waarde toe aan het bedrijf.

Mark Hop

Sinds 2014 gediplomeerd schilder, maar al vanaf zijn stage actief bij Van Buuren. Met zijn enthousiasme en tomeloze inzet een aanwinst voor ons schildersbedrijf.

Mark Dikkema

Energieke en vrolijke schilder die bij ons wil uitgroeien tot een allround vakman. Hij past goed in ons mooie team.

Michel Adam

Onze talentvolle leerling schilder die inmiddels een volwaardig schilder is geworden. Een echte allrounder in wording.

Martien van Beek

Een betrouwbare vakman in hart en nieren. Met recht een vakman te noemen.

Kevin van Panhuis

Een enthousiaste schilder die je er graag bij wil hebben.

Jeroen van der Veen

Een rustige maar hardwerkende schilder. Een aanwinst voor ons team. 

Giovanny Zweers

Onze hardwerkende leerling schilder. Volgt bij ons een leer-werk traject. Kijkt het rustig aan, maar pakt daarna alles snel op. Eén waar je als ervaren schilder graag je kennis aan overdraagt.

William Westerbroek

Dit is onze nieuwste leerling die bij ons een leer-werk traject volgt. Hij is iedere werkdag vanuit Elspeet onderweg om het ambacht te ontdekken. Hij werkt secuur en rustig.