Mogen we ons even aan u voorstellen? De vakidioten van Van Buuren Schilders: een beetje gek, vooral op ons werk! Ons team bestaat uit professionele schilders, behangers, houtrot specialisten, meubelspuiters en leerling schilders. Allemaal met passie voor onze klanten en klussen. Kennismaken of weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Van-Buuren_ons-team_Arie-van-Buuren_300x300

Arie van Buuren

Nam na 16 jaar schilderen bij Van Buuren in 2008 het bedrijf over van pa. Geniet nog elke dag van wat hij doet, komt zijn afspraken na en leidt het familiebedrijf met veel humor.

Van-Buuren_ons-team_Gertine-van-den-Berg_300x300

Gertine van den Berg-Doppenberg

Adviseert en ondersteunt Arie op de administratie, en is daarmee een onmisbaar onderdeel van ons schildersbedrijf. Deze vrolijke dame past perfect in het team.

Van-Buuren_ons-team_Aard-van-Buuren_300x300

Aart van Buuren

Deze oud-marinier startte in 1978 Van Buuren Schildersbedrijf B.V. Sinds mei 2013 officieel met pensioen, maar hij kan het niet laten af en toe de kwast nog eens te pakken.

Van-Buuren_ons-team_Geert-Dijkstra_300x300

Geert Dijkstra

Werkt al sinds 1986 voor Van Buuren en nog steeds heeft hij een gulle lach op zijn gezicht. De komende jaren zal dat waarschijnlijk niet anders zijn.

Van-Buuren_ons-team_Lammert-Besselsen_300x300

Lammert Besselsen

Houdt veel van zijn vak en probeert dat door te geven op de jongere schilders. Zijn netheid en rust zorgen voor een mooi stuk schilderwerk. Daarnaast is hij onze ervaren houtrotspecialist.

Van-Buuren_ons-team_Hans-Willemsen_300x300

Hans Willemsen

Als allround vakman is hij een betrouwbare schakel en waardevol voor ons bedrijf. Of het nu gaat om glasvlies verplakken, structuurbehang of het reguliere schilderwerk: met Hans in de buurt is de klus geklaard voor u het weet.

Van-Buuren_ons-team_Gerjo-Fuhler_300x300

Gerjo Fuhler

Tijdens zijn opleiding al bij ons aan het werk en zich vervolgens ontwikkeld tot werkvoorbereider. Door jarenlange werkervaring in de praktijk een perfecte werkvoorbereider en planner.

Van-Buuren_ons-team_Gerrit-van-Loo_300x300

Gerrit van Loo

Van alle praktische markten thuis. Erg bedreven in het spuiten van meubels en keukens, en zo voegt hij op zijn eigen wijze waarde toe aan het bedrijf.

Van-Buuren_ons-team_Mark-Hop_300x300

Mark Hop

Sinds 2014 gediplomeerd schilder, maar al vanaf zijn stage actief bij Van Buuren. Met zijn enthousiasme en tomeloze inzet een aanwinst voor ons schildersbedrijf.

Van-Buuren_ons-team_Michel-Adam_300x300

Michel Adam

Onze talentvolle leerling schilder die inmiddels een volwaardig schilder is geworden. Een echte allrounder in wording.

Van-Buuren_ons-team_Martien-van-Beek_300x300

Martien van Beek

Een betrouwbare vakman in hart en nieren. Met recht een vakman te noemen.

Van-Buuren_ons-team_Tom-Meiling_300x300

Tom Meiling

Onze enthousiaste en talentvolle leerling schilder! Volgt bij ons een leer-werk traject om door te kunnen groeien tot allround schilder.

Van-Buuren_ons-team_Kevin-van-Panhuis_300x300

Kevin van Panhuis

Een enthousiaste schilder die je er graag bij wil hebben.

Van-Buuren_ons-team_Jeroen-van-der-Veen_300x300

Jeroen van der Veen

Een rustige maar hardwerkende schilder. Een aanwinst voor ons team. 

Van-Buuren_ons-team_Giovanny-Zweers_300x300

Giovanny Zweers

Onze nieuwste leerling schilder. Volgt bij ons een leer-werk traject. Kijkt het rustig aan, maar pakt daarna alles snel op. Eén waar je als ervaren schilder graag je kennis aan overdraagt.