Schildersbedrijf Van Buuren is graag verantwoord en maatschappelijk betrokken. In ons dagelijks werk uit zich dat in ons duurzame bedrijfspand, met vloerverwarming op aardwarmte en gerecycled afvalwater, en onze materiaalkeuze (o.a. watergedragen verf en neuslatten, die veel langer meegaan dan standaard glaslatten). Daarnaast bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een volledige werkplek (lees artikel Samen Werkend Ermelo) en zijn wij een leerwerkbedrijf voor stagiairs die praktijkervaring willen opdoen in een vertrouwde omgeving.

Buiten werkgerelateerde activiteiten om sponsoren wij menig sport- en gezelligheidsvereniging, en zetten we ons in voor goede doelen en regionale en lokale initiatieven. Als geboren en getogen Ermeloërs dragen wij ons mooie dorp een warm hart toe!

Sociaal Ondernemerschap in Ermelo

Samen Werkend Ermelo helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. Werkzoekenden en werkgevers in de gemeente Ermelo worden met elkaar in contact gebracht om samen het beste resultaat te creëren: een betaalde baan en een gemotiveerde werknemer.

 

Schildersbedrijf Van Buuren is één van de sociale ondernemers. Klik op het filmpje hiernaast voor het verhaal van Arie en andere ondernemers.

Sportverenigingen
  • Voetbalvereniging DVS’33: shirtsponsor van diverse teams, onderhoud sportpark, hoofdsponsor Van Buuren Zwemfestijn. Privé is Arie daarnaast trainer van een Dameselftal (zie filmpje vanaf 5 min.) en staat hij geregeld als scheidsrechter op het veld;
  • Voetbalvereniging EFC’58: sponsorbord lang het hoofdveld;
  • Voetbalvereniging FC Horst: onderhoud kantine, kleedkamers, toegangsboog. Sponsor van diverse evenementen;
  • Jeu de Boules vereniging “Harderwieker Bieleggers ’84”: hoofdsponsor Van Buuren zomertoernooi;
  • Korfbalvereniging Dindoa: sponsorbord;
  • Tennisvereniging Irminloo: sponsorbord en sponsordoek op baan 4.
Gezelligheid en lokale initiatieven

Orkest Crescendo. In november 2014 werd Arie van Buuren 2e op het Maestro van Crescendo- evenement. Maar al jaren is het bedrijf een trouwe sponsor en dragen we het orkest een muzikaal hart toe.

Groevenbeek Klassiek trakteert bezoekers op een prachtig gratis concert voor jong en oud. Een tot de verbeelding sprekende avond op een zo niet nóg mooiere locatie: Landgoed Groevenbeek. Voor het eerst in 2014 gehouden.

Molen de Koe is een en prachtige molen in het centrum van Ermelo. Een parel en aanwinst voor het dorp en daarom ook prestigieus onderhoudsproject van Schildersbedrijf Van Buuren.

Night of the Nurses 's Heeren Loo ErmeloNight of the Nurses, georganiseerd door de personeelsvereniging van zorginstelling ’s Heeren Loo, vindt jaarlijks plaats op de ‘Dag van de Verpleging’. Met live optredens en spectaculaire shows.

NK Gazonmaaierrace Ermelo. Elk jaar weer verschijnen zo’n 50 (opgevoerde) grasmaaiers aan de start. Alleen al voor het geluid zijn wij sponsor!

Schaapskooi ‘Schapedrift’ Ermelo. Een mooi initiatief ten behoud van de schaapskudde, zoals deze altijd heeft bestaan op de heide.

Shantykoor ErmeluidenShantykoor Ermeluiden, waar vader Aart van Buuren en schoonvader Gert Scherpenzeel samen met andere Ermeloërs de kelen laten galmen!