Mogen we ons even aan u voorstellen? De vakidioten van Van Buuren Schilders: een beetje gek, vooral op ons werk! Ons team bestaat uit professionele schilders, behangers, houtrot specialisten, meubelspuiters en leerling schilders. Allemaal met passie voor onze klanten en klussen. Kennismaken of weten wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Van-Buuren_ons-team_Arie-van-Buuren

Arie van Buuren

Nam na 16 jaar schilderen bij Van Buuren in 2008 het bedrijf over van pa. Geniet nog elke dag van wat hij doet, komt zijn afspraken na en leidt het familiebedrijf met veel humor.

van-buuren_ons-team_gertine

Gertine van den Berg-Doppenberg

Adviseert en ondersteunt Arie op de administratie, en is daarmee een onmisbaar onderdeel van ons schildersbedrijf. Deze vrolijke dame past perfect in het team.

Van-Buuren_ons-team_Aart-van-Buuren

Aart van Buuren

Deze oud-marinier startte in 1978 Schildersbedrijf Van Buuren. Sinds mei 2013 officieel met pensioen, maar hij kan het niet laten af en toe de kwast nog eens te pakken.

Van-Buuren_ons-team_Geert-Dijkstra

Geert Dijkstra

Werkt al sinds 1986 voor Van Buuren en nog steeds heeft hij een gulle lach op zijn gezicht. De komende jaren zal dat waarschijnlijk niet anders zijn.

Van-Buuren_ons-team_Jaap-ter-Maten

Jaap ter Maten

Heeft erg veel ervaring, waarvan meer dan 15 jaar binnen ons familiebedrijf. Een betrouwbare schilder en groot vakman, van wie de jongere schilders veel kunnen leren.

Van-Buuren_ons-team_Jan-Klaver

Jan Klaver

Eigenlijk met pensioen, maar in drukke tijden gewoon weer ‘een van de mannen’ op de ladder. Met zijn kennis en vaardigheden nog altijd een rots in de branding voor zijn collega’s.

Van-Buuren_ons-team_Lammert-Besselsen

Lammert Besselsen

Houdt veel van zijn vak en probeert dat door te geven op de jongere schilders. Zijn netheid en rust zorgen voor een mooi stuk schilderwerk. Daarnaast is hij onze ervaren houtrotspecialist.

Van-Buuren_ons-team_Hans-Willemsen

Hans Willemsen

Als allround vakman is hij een betrouwbare schakel en waardevol voor ons bedrijf. Of het nu gaat om glasvlies verplakken, structuurbehang of het reguliere schilderwerk: met Hans in de buurt is de klus geklaard voor u het weet.

Van-Buuren_ons-team_Gerjo-Fuhler

Gerjo Fuhler

Tijdens zijn opleiding al voor ons aan het werk en sinds 2012 gediplomeerd schilder. Heeft zich ontwikkeld tot allround schilder, zeer handige houtrotspecialist en BHV’er.

Van-Buuren_ons-team_Akke-Bijker

Akke Bijker

De vrolijke vrouw die wij zochten! Past perfect binnen het team en is met meer dan 20 jaar ervaring in onderhoudsschilderwerk met recht een vakvrouw te noemen.

Van-Buuren_ons-team_Henk-Hop

Henk Hop

Met de kwast in de hand geboren en alweer enige jaren aan het werk voor Van Buuren. Een ware vakidioot met veel ervaring en rust.

Van-Buuren_ons-team_Gerrit-van-Loo

Gerrit van Loo

Van alle praktische markten thuis. Erg bedreven in het spuiten van meubels en keukens, en zo voegt hij op zijn eigen wijze waarde toe aan het bedrijf.

van-buuren_ons-team_driton

Driton Capari

Bij ons binnengekomen via Samenwerkend Ermelo, maar nu al niet meer te missen in ons team. Een goede schilder en fijne collega waar we erg blij mee zijn.

Van-Buuren_ons-team_Edwin-Loos

Edwin Loos

Een ondernemende schilder, gezellig aanwezig en vol ambitie! Heeft 8 jaar als ZZP’er gewerkt, maar maakt sinds 2017 onderdeel uit van ons schildersteam.

Van-Buuren_ons-team_Bennie-Loef

Bennie Loef

Een rustige man, die na een aantal jaren als zelfstandig schilder nu voor Van Buuren op de ladder staat. Een echte schilder in hart en nieren!

Van-Buuren_ons-team_Rob-Colly

Rob Colly

Deze senior (mét Amsterdamse humor) is een welkome aanvulling binnen ons bedrijf. Een ervaren ondernemer, heerlijke collega en ware vakman.

Van-Buuren_ons-team_Mark-Hop

Mark Hop

Sinds 2014 gediplomeerd schilder, maar al vanaf zijn stage actief bij Van Buuren. Met zijn jeugdige enthousiasme en tomeloze inzet een aanwinst voor ons schildersbedrijf.

van-buuren_ons-team_dennis

Dennis Franken

Deze harde werker maakt al een paar jaar onderdeel uit van ons team. Hij is altijd vrolijk, zeer flexibel én heel klantgericht. Een feestje om aan huis te hebben.

van-buuren_ons-team_michel

Michel Adam

Onze talentvolle leerling schilder! Kijkt het rustig aan, maar pakt daarna alles heel snel op. Eén waar je als ervaren schilder graag je kennis aan overdraagt.